slides/ban-1280-7.jpg

x

Pasisakymas



Siųsti

x

Dėkojame,
Jūsų žinutę gavome. Greitai atsakysime!

x

Pasisakymas





Siųsti

x

Dėkojame,
Jūsų pasisakymą gavome. Greitai atsakysime!

Rašyti žinutę
Rašyti laišką

Danute Vilnius 2020-07-11 14:23:58

Laba diena, noreciau isigyti klausos aparato bateriju 312.Ar yra galimybe pirkti internetu ? Aciu. D. Dvileviciene

Artūras (Klausos technika Vilnius) 2020-07-12 19:40:34

Sveiki. Taip, be abejo galite baterijų įsigyti internetu. Viskas aprašyta: https://www.klausostechnika.lt/baterijoska Atsiųskite mums elektroninį laišką nurodydami reikiamų baterijų tipą (312), kiekį ir adresą, kuriuo siųsti. Galime siųsti ir tiesiai nurodytu adresu ir į paštomatą. Mes jums atsiųsime išankstinio apmokėjimo sąskaitą. Taip pat galite, už papildomą mokestį, sumokėti už siuntą atsiimant pašte.

Sandra Vilnius 2019-11-19 22:07:42

Sveiki, giminaitis nuo mažens negirdi viena ausimi. Jam 24metai, vasarą kreipėsi į santariškes ir pasakė, kad neva niekuo padėti negali, kad ausis nebeduoda jokio signalo. Tačiau norime pasitikrinti dar kur nors kitur, kad įsitikinti ar tikrai neįmanoma nieko pakeisti. Todėl noriu pasiteirauti ar Jūs teikiate klausos tikrinimo paslaugą, kad nustatyti ar aparačiukas vis padėtų vėl pradėti girdėti ausimi?

Artūras (Klausos technika Vilnius) 2019-11-20 13:54:11

Gerbiama Sandra, taip pas mus galima nustatyti klausos slenksčius su klausos aparatais ar specialia įranga, mes tai atliekame, kai nėra audiogramos ir tik klausos aparatų pritaikymo\reguliavimo tikslais. Visgi nemanau, kad mes galėtume Jums padėti. Santaroje dirba aukščiausio lygio specialistai ir jei jie, po atliktų tyrimų, sako, kad padėti negalima ir nesiūlo nei klausos aparato, nei implanto, tai reikia jais pasitikėti, kad ir kaip liūdna dėl to būtų...

Inga Airija 2019-09-22 19:25:49

Sveiki,turiu siemens cic klausos aparata.cypia viduj daznai,nors buvo tik neseniai patikrintas ir isvalytas ir siek tiek padidintas bet vistiek garsai viduj kiekviena diena,noriu zinoti kodel taip gali nutikti ? pas mane biski infekcija yra fungus:( ner vasko,ar del to gali nuolat cypti klausos ap? priesh tai infekcijos nebuvo vistiek cype..o kitos ausies ap necypsi visai kd ir panashi infekcija yra, Nezinau ka jau daryti 4m vasario men bus kaip nesioju 2 ap. As negyvenu lt bet noriu zinoti kaip jusu techiko nuomone.Aciu

Artūras (Klausos technika Vilnius) 2019-09-23 18:02:36

Gerbiama Inga, sunku kažką pasakyti, patarti, nematant situacijos. Švilpti gali net ir dėl minimalių anatominių ausies (kremzlės) pakitimų ir dėl korpuso dydžio\ilgio ir formos ir dėl ventiliacinio kanalėlio dydžio ar tipo ir dėl reguliavimo ir dėl nustatymų. Spręsti problemą visada galima, bet reikia paties žmogaus su aparatu, distanciniu būdu tokių problemų nepavyks išspręsti. Jei esate įsigijusi klausos aparatą pas mus, kai tik bus galimybė, prašau užsiregistruoti pas mus Kaune ar Vilniuje iš anksto. Gerai, kad po reguliavimo, korekcijų, liktų kelios dienos išbandymui gyvenimiškomis sąlygomis. Galima keisti klausos aparato jautrumą, švilpimo slopinimo nustatymus, jei tai nepadeda, gaminti kitą korpusą pagal ausies kanalą su kitomis fizinėmis charakteristikomis, - yra daug galimybių. Tačiau visoms reikia žmogaus fizinio buvimo pas mus. Jei įsigijote klausos aparatą ne pas mus, siūlau kreiptis tiesiogiai į klausos aparato pardavėją, išsamiai išaiškinti savo problemas ir ten, tikiu, vietinis specialistas tikrai jums padės, vienokiu ar kitokiu būdu jas išspręsti.

Zita Gelgaudiškis, Šakių rajonas 2019-02-22 11:35:36

Laba diena. Turiu siuntimą kompensuojamam klausos aparatui gauti. Šiuo metu naudoju Oticon aparatą. Ar turite tokių arba panašių? Ačiū už atsakymą.

Artūras (Klausos technika ) 2019-02-22 11:49:15

Laba diena. Oticon yra vienas iš didžiųjų klausos aparatų gamintojų, kaip ir Siemens/Signia. Mes atstovaujame Lietuvoje pastarąjį gamintoją. Pas mus tikrai rasite ne vieną tinkantį klausos aparatą ir su pilna kompensaciją ir geresnių su priemoka. Kompensavimo tvarka yra nurodyta mūsų tinklapyje: https://www.klausostechnika.lt/kompensuojami . Čia nurodyta ir konkretūs pilnai ir iš dalies kompensuojami modeliai, žr.: nurodyto tinklapio apačioje. Būtina išankstinė registracija, mūsų adresai ir kitos koordinatės nurodytos: https://www.klausostechnika.lt/kontaktai . Plačiau apie konkrečius klausos aparatus galite rasti informacijos taip pat mūsų tinklapyje: https://www.klausostechnika.lt/klausosaparatai . Pasirinkus konkretų, kompensuojamą modelį, pasirinktos klausos aparatų šeimos tinklapio apačioje, rasite konkrečią priemokos sumą, pagal Jums gydytojo paskirtą kompensavimo grupės kodą. Laukiame Jūsų pas mus.

Loreta Alytus 2019-01-04 00:07:41

Norėčiau pasiteirauti ar internetu yra galimybė įsigyti pvz.ausies idekliuka. Ačiū.

Artūras (Klausos technika Vilnius) 2019-01-04 12:14:07

Gerbiama Loreta, įdėkliukai yra standartiniai ir individualūs. Standartiniai yra ploniems vamzdeliams (LifeTube arba ThinTube), RIC, garsiakalbio ausies kanale aparatams, stori vamzdeliai tradiciniams klausos aparatams. Ploniems vamzdeliams yra po 6 ilgių vamzdelius kairei arba dešinei ausiai, taip pat jų antgaliukai 6 dydžių ir tipų. RIC aparatams yra 6 dydžių ir tipų tradiciniai antgaliukai bei 8 dydžių ir tipų "rankovės" tipo antgaliukai. Tradiciniams aparatams stori vamzdeliai yra dviejų tipų: alyvuogės formos ir "grybuko" formos, pirmųjų yra 5, antrųjų 6 dydžiai. Tai jei reikia standartinio įdėklo ir konkrečiai žinote tipą, dydį ir formą, tai galima užsakyti ir užsakant už 10€ arba daugiau, galima atsiųsti nurodytu adresu, dar prisidėtų persiuntimo išlaidos (rinktumėtės kurjerį ar paštą). Nežinant konkrečiai ko reikia, geriau neužsakinėti, nes standartiniai įdėklai yra pritaikyti prie ausies dydžio, klausos netekimo, klausos aparato reguliavimo. Tada reikia atvežti ausį įdėklo parinkimui. Tas pats yra su individualiais įdėklais: jie gaminami visų tipų klausos aparatams (su plonu vamzdeliu, garsiakalbio ausies kanale, tradiciniams užausiniams su rageliais) ir jų formų įvairovė yra labai didelė ir parenkama konkrečiam atvejui. Individualiam įdėklui yra nuimama ausies forma (reikia švarios ausies), kuri yra 3D skeneriu nuskenuojama, ausies 3D vaizdas nusiunčiamas internetu Vokietijos gamintojui, kuris pagal nurodytus parametrus jį išspausdina trimačiu spausdintuvu ir atsiunčia mums. Tada jau galima jį ir atsiųsti nurodytu užsakant adresu. Daugiau informacijos rasite mūsų tinklapyje: https://www.klausostechnika.lt/stdideklai , https://www.klausostechnika.lt/individualusideklai .

agne pilviskiai 2019-01-02 17:59:05

sveiki. kokiu atveju taikomas garantinia klausos aparatu taisymas?

Artūras (Klausos technika Vilnius) 2019-01-04 12:14:40

Gerbiama Agne, Nežinau ką turite mintyje rašydama "garantinės paslaugos". Garantinis remontas galioja pas mus įsigytiems klausos aparatams 2 metus ir yra taikomas gamykliniams elektronikos gedimams ir gamykliniam brokui. Garantija negalioja sušlapinus, fiziškai pažeidus klausos aparatą taip pat gedimui dėl netinkamos eksploatacijos, nesilaikant naudojimo instrukcijos nurodymų. Dažniausi „gedimai“, kuriuos, nors papuola į negarantinius, - plono vamzdelio, ragelio, įdėklo užsikišimas sausies siera ar prakaitu, išsibaigusios baterijos, atvirkščiai įdėtos baterijos, dėl ilgo nenaudojimo oksidavusių kontaktų, jų užlenkimo, dėl ne klausos aparatams skirtų baterijų naudojimo, mes taisome nemokamai. Dar: jei žmogus iš mūsų nusipirko klausos aparatus, tai visi jų reguliavimai, nesvarbu ar galioja garantinis periodas ar jis yra seniai pasibaigęs, yra nemokami. Vienintelio ko prašome tai iš anksto registruotis reguliavimams. Šios ir kitos paslaugos negalioja ne pas mus įsigytiems klausos aparatams, tada jos yra mokamos. Ir dar yra pakankamai dažni atvejai, kai žmonės įsigyja (dažniausiai internetu) padirbtus arba nelegaliai parduodamus tik konkrečių šalių valstybiniams konkursams skirtus modelius. Taip pat matome ir Lietuvoje internetu parduodamus atseit „Siemens“ ar „Signia“ ar „A&M“ modelius, kurių mes, būdami distributoriaus, net nežinome ir kurie tik išvaizda, korpusėlio forma yra panašūs į tikrus, o iš tiesų ko gero yra vienos labai didelės šalies „garažiniai modeliai“ ir jie tik išvaizda, bet ne charakteristikomis yra panašūs į originalus. Be abejo mes jų nei reguliuoti, nei remontuoti, nei kažkokio serviso atlikti negalime. Bet kokiu atveju yra geriausiai kreiptis pas mus ir mes pažiūrėsime koks yra konkretus atvejis ir, jei galėsime, be abejo, Jums padėsime.

Aldona Alytus 2018-09-14 11:53:04

Nuoširdžiai dėkoju Kauno padalinio vadovui Šarūnui už labai profesionaliai ir maloniai atliktą darbą. Ačiū.

Evelina Kaunas 2018-07-23 23:01:12

Sveiki, noreciau paprasyti jusu informacijos,del bernafon klausos aparato. Mociute gavus ji, bet nezino ,nei kur pirkti baterijas, nei kas galetu jai aparata nureguliuoti, pagal jos klausa. Gal yra galimybe visa tai atlikti pas jus laso klinikoj? Labai aciu is anksto iz informacija Evelina

Artūras Vilnius 2018-05-14 17:29:21

Forumas veikia, galima naudotis

 < 12